Dette er invitasjonen til ukentlig sabbatsskole for barna, og den er den  samme hver uke, og vil vær så lenge kirken er stengt 😊 😊

https://us02web.zoom.us/j/84448915411?pwd=WkdBUGpUOGVySTB4RzhvUWx0cmRoUT09

 

Sabbatskolen for oss andre kan du også få med, det er bare vår menighet og Sarpsborg som er med  på den, det er hyggelig å se hverandre og kunne delta i diskusjonen om man ønsker det.  Dette kvartalet er det Jesaja vi studerer, og Jesaja har så mange kjente vers som det er godt å lese i den større sammenhengen.

Lenken for Sabbatsskolen er : https://us02web.zoom.us/j/2473651844?pwd=TG44Rno4ZWVyRHlaeC80M2kwNHZ1UT09    Vi begynner til vanlig tid kl. 10:30.  Husk at du kan  logge deg på  kl. 10:25 om du vil være med på en liten prat, om løst og fast, før vi begynner på studiet….akkurat som vi gjør når vi møtes i kirken……vi prøver det……du behøver ikke å si noe du kan godt bare høre om du ønsker det……det er hyggelig å se hverandre og høre hverandre.

Leksa til sabbaten er:  «Den tunge måten»  passende for denne tiden.

Om du har problemer med å få til dette med data ….ta kontakt med meg eller Tony og be om hjelp, jeg er sikker på at du vil ha glede av å være med på dette.

 

Det er så hyggelig å høre at flere fra menigheten finner glede i å høre en gudstjeneste på sabbaten   http://taler.sdak.no/live/  som du nok vet kan du velge mellom gudstjenester fra Moss, Bergen, Trondheim, Tyrifjord og andre…… du kan bruke denne lenken når som helst og høre/se gudstjenester på opptak…  er fint tilbud.  Direktesendingene begynner  kl. 11:45.  Denne sabbaten er det Ronnie som har talen på Tyrifjord, det er sikkert noen av oss som vil høre han 😊