Her er link til vår facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1472467506396407/

Vi er en gjeng som er glad i håndarbeide som møtes i underetasjen av Fredrikstad Adventist kirke den andre mandagen hver måned. Vi strikker, hekler, prater og ler sammen. I løpet av tiden strikkekaféen har eksistert har vi engasjert oss i Ull & Omtanke sitt arbeid med å produsere ullpledd til kreftrammede. Det vil si at vi er med på å strikke lapper, og på å montere tepper, både fra egenstrikkede lapper og lapper vi har fått fra de som koordinerer arbeidet.

En vanlig kveld for oss består i at vi møtes kl. 18.00 og er ferdig ca 20.00. Det er enkel servering, som består av kald og varm drikke og litt kjeks eller liknende. Vi samles sofaen og der går samtalene livlig. Om man ønsker å holde på med egne prosjekter, eller hjelpe til med Ull & Omtanke tepper er helt opp til hver enkelt. Det er også mulig å komme uten håndarbeid. Det er ofte at det kommer noen som «bare» er sosiale. Og det er veldig koselig. I løpet av kvelden har vi loddsalg. Da har de som har lyst til det tatt med en liten premie, så det pleier å være noen gaver hver gang, og de som vil kjøper lodd. Alle inntektene fra loddsalget gir vi videre til organisasjoner i Fredrikstad som jobber for å hjelpe andre. Blant de som har fått gave fra oss er Barnas stasjon, Kirkens bymisjon, Ekkohuset og Åpent hus. Vi gir ikke de største summene, men vi opplever stor takknemlighet fra de som mottar, og det syns vi alle er veldig flott.

Vi er en gruppe på 10-15 som kommer ganske regelmessig, men sofaen vår har fremdeles god plass til flere, så er du nysgjerrig på hvem vi er og hva vi gjør er det bare å møte opp. Har du noen spørsmål kan du ta kontakt med strikkekaféens leder, Annika Haugvik.